WhatsApp Icon

Politica de Confidențialitate

1. utilizarea conținutului site-ului

HK InFortune Electronics Co., Ltd

site-ul își rezervă dreptul de a interpreta conținutul acestui site și conținutul acestui site numai pentru uzul dvs. personal. conținutul conținut în drepturile de autor și alte notificări de proprietate, ar trebui să fiți respectat și o copie va fi păstrată. dacă conținutul site-ului fără declarația corectă, nu înseamnă că site-ul nu are drepturi, nici nu înseamnă că site-ul nu își revendică drepturi și ar trebui să respectați principiul bunei-credințe și interesele legitime ale conținutului pentru utilizare legitimă. nu puteți în niciun fel modificați, copiați, afișați public, publicați sau distribuiți astfel de materiale sau folosiți-le în orice alt mod în orice scop public sau comercial. interziceți oricare dintre aceste materiale pentru orice alt site web sau alte medii de imprimare sau medii de computer în rețea. conținut de pe site și editați forma de protecție legală prin legea dreptului de autor, orice utilizare neautorizată poate constitui drepturi de autor, mărci comerciale și alte drepturi legale. Dacă nu acceptați sau nu încălcați acești termeni, autorizarea dvs. de a utiliza site-ul va b se încheie automat și trebuie să distrugeți imediat orice materiale descărcate sau tipărite.

 

2.site-ul de difuzare a informațiilor

disponibilitatea conținutului de pe acest site fără nicio formă de garanție, nu garantează acuratețea și completitudinea absolută.site-ul în produsele, tehnologiile, programele, prețul și alocarea vor putea fi modificate fără notificare. Conținutul site-ului poate să fi expirat, HK InFortune Electronics Co., Ltd nu are niciun angajament să le actualizeze. eliberarea de informații poate fi în localitatea dvs. încă nu puteți obține produsul, procesul sau serviciul, puteți aplica la contactele de afaceri și la distribuitor HK InFortune Electronics Co., Ltd.

 

3.depunerea utilizatorilor

în plus față de prevederile de confidențialitate, altele decât cele, trimiteți sau postați orice material pe site sau informațiile de contact (denumite în continuare în mod colectiv informații) vor fi considerate neconfidențiale și neproprietate. utilizarea de către dvs. a acestui site nu va fi încalcă legile, reglementările și morala publică, nu către sau de la poștă sau trimite orice materiale ilegale, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau alte materiale ilegale. Dacă oamenii au conținut de informații și influență, există dovezi ale avertismentului sau obiecției față de acest site nu ezitați să ștergeți mesajul sau suspendarea nelimitată a informațiilor din browser, fără a fi nevoie să obțineți acordul prealabil, fără obligația de a posta notificarea, situația este gravă, acest site poate fi scos de la utilizator.

 

4. utilizatorii fac schimb de conținut

HK InFortune Electronics Co., Ltd se ridică la înălțimea să monitorizeze sau să revizuiască utilizatorul pentru a trimite sau posta mesaje sau pentru a comunica exclusiv între ele informații în orice domeniu de responsabilitate, inclusiv, dar fără a se limita la camere de chat, forumuri HK InFortune Electronics Co., Ltd sau alte forumuri pentru utilizatori și orice schimb de conținut.HK InFortune Electronics Co., Ltd ,pentru conținutul unui astfel de schimb, nu își asumă nicio responsabilitate, indiferent dacă acestea dau naștere la defăimare, confidențialitate, obscenitate sau alte probleme.HK InFortune Electronics Co., Ltd reținute atunci când sunt găsite ștergeți fi considerate drept abuziv, defăimător, obscen sau inacceptabil în alt mod. la informare.

 

5.site pentru a descărca software-ul de utilizat

dacă descărcați software din utilizarea software-ului pentru a respecta acordul de licență software pentru a aduce toate condițiile licenței software. Când citiți și acceptați acordul de licență software înainte de prevederile nu pot descărca sau instala software-ul.

 

6.link-uri către site-uri web ale terților

site-uri link-uri către site-uri web ale unor terți numai pentru a vă facilita. Dacă utilizați aceste link-uri, veți părăsi site-ul.HK InFortune Electronics Co., Ltd nu a revizuit niciun site terță parte, aceste site-uri și conținutul lor nu controlează, fără răspundere. Dacă decideți pentru a accesa orice link-uri către site-uri terțe, posibilele consecințe ale acestora și riscurile suportate de propriile dvs.

 

7.limitarea răspunderii

HK InFortune Electronics Co., Ltd și furnizorii săi sau terțul menționat nu este răspunzător pentru nicio daune (inclusiv, dar fără a se limita la profituri pierdute, date pierdute sau întrerupere a activității cauzate de daune), dacă o astfel de daune este cauzată de utilizare sau nu poate utiliza site-ul web și site-ul link-uri către orice site web sau orice informație conținută în astfel de site-uri cauzate, și indiferent dacă au contractul, delictul sau orice alt temei legal în prealabil și acest lucru a fost o astfel de daune pot apărea sfaturi. dacă utilizați acest site ca urmare a informațiile sau datele necesare pentru întreținerea, repararea sau corectarea echipamentelor, ar trebui să știți că propriile lor trebuie să suporte toate costurile care decurg din acestea.

HK InFortune Electronics Co., Ltd, în cazul următoarelor situații, nu poartă responsabilitatea:

transmiterea de informații de către furnizorul de servicii de rețea (HK InFortune Electronics Co., Ltd și persoana autorizată a acestuia), altul decât cel inițiat; transmiterea, rutarea, conexiunea și stocarea informațiilor sunt asigurate prin procesul tehnic automat necesar, selectarea furnizorului de servicii de rețea de informații; pe lângă alte cerințele de răspuns automat, furnizorul de servicii de rețea nu selectează acești furnizori de informații și destinatari; furnizorii de servicii de rețea sistem sau intermediar de rețea sau stocarea temporară a informațiilor copie a formularului, în circumstanțe normale, nici o persoană, alta decât destinatarul vizat, a primit rezervarea timp nu mai mare decât destinatarul pentru a oferi acces la transmiterea informațiilor, rutarea sau conectarea la un timp rezonabil; prin sistemul sau prin rețea transmiterea conținutului de informații intact.

 

8.principii generale

HK InFortune Electronics Co., Ltd poate modifica acești termeni în orice moment. ar trebui să vizitați această pagină pentru a înțelege termenii actuali, deoarece acești termeni sunt strâns legați de dvs. anumite prevederi ale acestor termeni pot fi în unele pagini prin notificări legale desemnate în mod expres sau prin termeni înlocuiți.

Top