despre noi

nenorocire

HK InFortune Electronics Co., Ltd este un distribuitor independent de componente electronice, suntem dedicați să oferim clienților componente electronice și servicii de asistență. fondată în 2000, avem depozite logistice în Hong Kong și Shenzhen, China.

nenorocire

HK InFortune Electronics Co., Ltd a obținut certificarea standardului internațional de calitate ISO9001:2015, aderăm la principiul „calitate în primul rând, în primul rând clientul” și asistență tehnică profesională și este o mare onoare că suntem un partener apropiat al multor producători de electronice bine-cunoscuți și al grupurilor enumerate. .

avem o echipă de elită de înaltă calitate, iar afacerea noastră acoperă peste 20 de țări din toate regiunile lumii. Servim producători și distribuitori de electronice la nivel mondial și ne-am concentrat pe servicii OEM, EMS și cem. HK InFortune Electronics Co., Ltd se îmbunătățește constant pentru a câștiga încrederea clienților, acordăm o atenție deosebită cerințelor dumneavoastră. produsele noastre sunt aplicate automatizării industriale, electronicii auto, medicale și comunicațiilor, tehnologiei informației, energiei noi și alte domenii. așteptăm cu nerăbdare să devenim cel mai bun partener în distribuția de componente!

Top